Mahar Cinta Cinderella Summary ✓ PDF DOC TXT eBook or Kindle ePUB free

Read Mahar Cinta Cinderella

Mahar Cinta Cinderella Summary ✓ PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free Ô [PDF] ✅ Mahar Cinta Cinderella ✈ Maya Iris – Dcmdirect.co.uk Pertemuan pertama Nur Sayang dan Dr Andrew bagaikan dongeng Cinderella Doktor berbangsa Cina itu menyelamatkan jururawat pelatihnya dengan mneggunakanAng mengutip sisa sisa hidupnya yang masih panjang bagi memperbaiki diri Dia akhirnya melanjutkan pelajaran dalam bidang perubatan di Mesir Di sana dia terperangkap dalam Revolusi Mesir menggulingkan presidenApakah cinta persis dongeng Cinderella berjaya membawa kebahagiaan lewat jam Ataupun hidup ini tidak semestinya berakhir seindah sebuah dongeng. banyak pages kosong so baca juga ler walaupun mood dah lari silap tak cek masa terima bukubeli thru online kat bookcafecommy anyway novel nie tidak 100% cinta ada tapi lebih ke arah ketuhanan membuatkan kita fikir dan juga part perjuangan palestine yahudi zionis dan coming soon sambungan Fugitif akan dikeluarkan tak lama lagi berharap sangat dapat signature Maya Iris hehehe

Free download Ê PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free å Maya Iris

N Kamil asyik tertangguh Dia sedar dia bukanlah gadis pilihan ibu Kamil Dia juga bimbang masa depannya dengan Kamil akan berakhir seperti nasib ibunyaDr Ehsan muncul selepas Dr Andrew gagal memurtadkannya Dengan cinta yang sudah lama terpendam Dr Ehsan melamar Nur Sayang tetapi ditolak oleh gadis itu Dr Ehsan membawa rajuknya ke PalestinLalu Nur Say. Ada pengisian Islamik Bagus Tapi teknik penceritaan tidak kena dengan citarasa Cepat sangat woosh woosh ok dah Dia macam semalam kutuk Islam hari ini masuk Islam esok ehh dah nak pergi Gaza dan penerbangannya petang esok dah Mungkin sebab penulis nak letak semua topik sekali tu yg jadi cepat sangat Bab al ur'an dan sains pun macam copy paste lepas tu letak je dlm dialog kasi novel ini tebal Memanglah ayat al ur'an tak boleh diubah tetapi huraiannya kan seronok pakai bahasa penulis sendiri Cerita ada tetapi cara atau penceritaan kurang berkenan Banyak juga saya langkau sebab tak boleh tak kena dengan jiwa Mungkin sesuai dengan jiwa orang lain

Maya Iris å 2 Review

Mahar Cinta CinderellaPertemuan pertama Nur Sayang dan Dr Andrew bagaikan dongeng Cinderella Doktor berbangsa Cina itu menyelamatkan jururawat pelatihnya dengan mneggunakan sepasang kasut Walaupun Nur Sayang berasa terhutang budi namun dia membenci Dr Andrew kerana sering Mahar Cinta PDF menggelarnya 'Islam Celup'Jiwa Nur Sayang juga tertekan apabila perkahwinannya denga. Kisah tentang Dr Andrew dan Nur Sayang seorang pelatih kejururawatan Bertemu apabila NS diragut di depan hospital pada hari pertama ia sepatutnya melapurkan diri untuk latihan amalinya dan dirawat oleh Dr Andrew Kebenciannya kpd Dr Andrew yg mengatakan NS sebagai seorang Islam celup membuatkan NS membaca terjemahan Al uran setiap waktu rehat Ini bagi eenunjukkan kpd DA bahawa dia bukannya hanya seorang burung kakak tua yg menghafal ayat2 Aluran tanpa mengetahui maksudnyaSoalan2 DA ttg apa yg ada di Aluran dan penerangan2 daripada NS menyebabkan DA memeluk agama IslamDA kemudiannya melamar NS tetapi ditolak oleh NS kerana dia merasakan tidak setanding dgn DA dan dia juga merasa rendah diri kerana merasakan dirinya tidaklah sebaik sebagaimana yg di lihat oleh DADA kemudian mengikut misi ke Gaza dan di sana dia dapat melihat kekejaman Yahudi terhadap org2 Islam Kisah2 menyayat hati ttg keadaan di Tebing Gaza membuatkan kita juga ingin menangis Satu hari DA telah ditangkap oleh tentera Yahudi dan ketika dia ingin melarikan diri dia telah tertangkap dan cuba dibunuh oleh tentera ZionisSementara NS pula melanjutkan pengajiannya di Mesir dan terperangkap dalam kemelut politik di sana Untuk mengetahui kesudahan cerita ini bolehlah baca buku iniNota saya sukakan buku ini kerana banyak pengajaran yg terdapat di dalamnya Kisah2 dari Aluran ttg pelbagai perkara kisah syurga neraka isra miraj byk membuka mata dan beri kesedaran kpd saya Kisah2 kekejaman Zionis membuatkan kita rasa marah dan teringin berada di sana utk sama2 berjuang dgn mereka Kisah 'pertemuan' DA dan NS serta perhubungannya mereka amat manis